<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

TIIA RINTAKOSKI

MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA

Työskentelen osana Myynninmaailman digitaalisen markkinoinnin tiimiä Tampereen toimipisteellä. Työpäiväni sisältävät monipuolisesti some- ja Google markkinoinnin kampanjoiden suunnittelua, toteuttamista ja raportointia. Minulta löytyy myös vahvaa osaamista visuaalisesta suunnittelusta sekä sisällöntuotannosta. Kun käytössä on vielä oikeat kanavat ja työkalut sekä analytiikkaan pohjautuva mainonnan optimointi, saadaan aikaiseksi kannattavaa digimarkkinointia. 

Parasta työssäni on, kun pääsen hyödyntämään omaa monipuolista osaamistani sekä auttamaan panoksellani asiakkaita saavuttamaan heidän tavoitteensa ja kasvattamaan myyntiä. Lisäksi mahdollisuus kehittää ja kehittyä itse asiakkaiden kanssa motivoi minua. Mutta isoimpana plussana on erilaisten ihmisten ja asiantuntijoiden kanssa yhteistyön tekeminen – pieni pilke silmäkulmassa tietenkin.  

Vapaa-ajalla minut saattaa löytää ystävien kanssa pelaamasta lautapelejä, salilta nyrkkeilyä harrastamasta tai luonnonhelmasta valokuvaamasta. Harvemmin tulee kotona istuttua peukaloita pyöritellen, mutta menevän elämäntyylin vastapainoksi vietän aikaa myös sohvan nurkassa videopelejä pelaten, pöydän ääressä lyijykynillä piirtäen tai sängyssä hyvän kirjan kanssa. 


linkedin-btn

tiia_taustakuva