<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

TOMMI HALLILA

CREATIVE MANAGER

Takana on yli 10 vuotta digitaalista markkinointia, sadoista sivustototeutuksista aina valtakunnallisiin tv-kamppiksiin asti. Myynninmaailmalla vastuullani on kaikkien luovien projektien eteenpäin vieminen: ideointi, suunnittelu ja tuottaminen yhdessä oman tiimin kanssa.

Olen mukana asiakasrajapinnassa kehittämässä yritysten tavoitteellista markkinointia. Medioita alkaa olemaan niin monta, että asiakkaan kohderyhmän tavoittelu ja kohdennus on äärimmäisen tärkeää. Kohti tavoitteita mennään yhdessä löytämällä oikea visuaalinen viesti oikeaan mediaan – oli kyseessä sitten sosiaalisesta mediasta, printistä, tv-mainonnasta tai digikampanjasta.

Kaikkea on aina kiva tehdä, mutta tehdä ensin se, mikä on tehokkainta ja järkevintä.

Vapaa ajalla kuskaan tyttäriä tanssikouluun, rakennan leikkimökkiä tai kampaan My Little Ponien hiuksia. Illalla sammutan valot ja nautin omaa-aikaa hyvien elokuvien parissa. Silloin kun vaimo ei näe, pelailen kavereiden kanssa koneella tai seuraan Valioliigaa aina kun mahdollista.

Jos urheilisin enemmän, kävisin maastopyöräilemässä tai kesällä hakkaisin palloa beachvolley-kentillä. Kitarat ovat kuitenkin aina vireessä!

linkedin-btn

Tommi-Hallila-henkilosivu-taustakuva_02