<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Viestintä

Onnistunut viestintä on yksi tärkeimmistä tekijöistä osana menestyksekästä liiketoimintaa. Osuvalla, sisällöllisesti korkealuokkaisella viestinnällä vahvistat myös yrityksesi suhdetta asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja muihin tärkeisiin sidosryhmiin. Erottuvilla pääviesteillä ja selkeällä, yhtenäisellä viestinnällä vahvistat brändiäsi ja varmistat kilpailukyvyn markkinoilla.

SISÄLLÖNTUOTANTO ERI KANAVIIN JA UUTISKIRJEET

+ -

Liiketoiminnan tavoitteista kumpuava korkealuokkainen sisältö vahvistaa tehokkaasti mielikuvaa yrityksestäsi oman alasi asiantuntijana. Tuotamme laadukasta, kohdennettua viestintää sanoin, kuvin tai vaikkapa videon ja äänen muodossa eri kanaviin, kuten Facebookiin, Linkediniin, verkkosivuille ja uutiskirjeisiin. Asiantuntijoidemme käsissä syntyvät myös muun muassa asiakastarinat ja asiantuntija-, blogi- ja uutistekstit.

TIEDOTTAMINEN JA YRITYSVIESTINTÄ

+ -

Viestintää kannattaa tehdä suunnitelmallisesti ja ammattimaisesti, kohderyhmien erilaiset tarpeet huomioiden. Yrityksesi sidosryhmät ansaitsevat selkeää, brändisi mukaista, yhtenäistä viestintää kaikissa kanavissa. Suunnittelemme ja toteutamme muun muassa asiakas- ja sidosryhmätiedotteet ja lehdistötiedotteet, autamme sinua myös sisäisessä viestinnässä ja työnantajamielikuvan sparraamisessa  – ja mikä tärkeintä, tuomme viestinnän osaksi koko liiketoimintaasi.

spr_referenssi
mental-sport-lappari
pytinki-myma

Poimintoja töistämme

fullhd-teraselementti
myma-referenssi-pohjanmaanekonomitoimisto
kasityomessut2019-fullhd
Databros_1920x1080
MyMa_refe_LaidunHereford_1920x1080
Kuortane thumbnail_2

LAITAHAN VIESTIÄ

Sitten päästään mukavasti liikkeelle.