<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mira Oravamäki

Viestintä- ja automaatioasiantuntija

Työskentelen Myynninmaailman viestintätiimissä. Monipuolisiin työtehtäviini kuuluvat muun muassa viestinnän suunnittelu, sisältöjen tuottaminen ja markkinoinnin automaatioon liittyvät projektit.

Omassa työssäni haluan tehdä asiakkaille mahdollisimman laadukasta ja suunnitelmallista viestintää, joka johdattaa oikeat kohderyhmät asiakkaan tarjoaman tuotteen tai palvelun äärelle. Pyrin aina tekemään kokonaisvaltaista viestintää ja markkinointia, joiden tavoitteet myötäilevät koko yrityksen visiota. Markkinoinnin automaation lisäämisellä palettiin haluan luoda selkeän linkin viestinnän ja myyntitavoitteiden välille. Olen perusluonteeltani hieman utelias, joten kiinnostun helposti uusista toimialoista. Suurimpina motivaattoreina työssäni toimiikin juuri aiheiden monipuolisuus sekä viestinnän tuloksellisuus. Tehdystä työstä saatava data antaa suoran palautteen siitä, että onnistuttiinko heti vai vaatiiko tuotos vielä hienosäätöä. Tämä mahdollistaa myös kehittymisen ja oppimisen, mikä tietenkin lisää työn mielekkyyttä entisestään.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti liikkuessa yksin, kaksin tai joukkueessa. Illat ja viikonloput täyttyvät lentopallosta, sulkapallosta, tenniksestä ja salitreenistä. Ulkonakin tulee liikuttua juosten, pyöräillen, lumilautaillen tai hiihtäen. Vastapainoksi tykkään seurata ammattilaisten urheilua tai Netflix-hömppää sohvannurkasta jotain hyvää kasvisruokaa syöden. Musiikki ja keikat ovat myös lähellä sydäntäni.

linkedin-btn

mira_taustakuva